Skupno starševstvo…

Coaching za oblikovanje skupnega starševstva po ločitvi je namenjen ločenim staršem, ki imajo težave pri izvajanju skupnega starševstva po ločitvi. Z delom z mano, se boste naučili oziroma boste spoznali orodja, izboljšali komunikacijske spretnosti, se naučili upravljati z vašimi čustvi in s skupnimi močni bomo spoznali ,našli rešitve, s katerimi boste vi in vaši otroci uspešno »krmarili« v tem težkem obdobju.
Kot sem že v premnogih zapisih omenjala, starševstvo je za vedno. Zato je v primeru izvajanja skupnega starševstva po ločitvi /odločitev za skupno skrbništvo potrebna zavestna komunikacija, ki terja od vseh zrel in civiliziran pristop k reševanju starševskih vprašanj in to v korist oziroma dobrobit otrok! Ravno takšen odnos je najbolj učinkovit za zmanjšanje vseh negativnih vplivov ločitve, saj ohranja dobro uravnoteženost otrok.

Ali ste pripravljeni ustvariti/zgraditi mirno in uspešno skupno starševstvo po ločitvi?

Tukaj sem, da vam pomagam in vas vodim, korak za korakom....na poti do vašega cilja. Za vas in vaše otroke!

Kot coach za učenje oziroma izvajanje skupnega starševstva po ločitvi lahko delam z obema staršema ločeno in vam omogočim, da ustavite boj in se osredotočite na izvajanje starševske vloge. Verjamem, da ni vedno enostavno, ampak ali ni vredno poskusiti?
Pri vsem tem gre za to, da vzpostavite z bivšim odnos, kjer lahko sodelujete v dobrobit vajinih otrok!  Čas je, da končate s težkimi občutki v srcu...Predvsem zaradi vas in vaših otrok!

Začnite že danes. Naročite se na posvet.

Comments are closed.