Ohranitev partnerstva

Se imata rada, vendar drug do drugega tega ne čutita več? Pomagali vam bomo, da se bosta ljubezen, spoštovanje in romantika ponovno povrnila v vaš odnos.

V vsakem partnerskem odnosu je vsak od partnerjev bolj ali manj zadovoljen z odnosom. Če s časom postanejo nezadovoljni, začnejo z neučinkovitim poskušanjem spremeniti svojega partnerja ali se zaprejo sami vase, ker so izgubili upanje, da se bo vajin odnos izboljšal.
Rešitev vidite v skupnem ustvarjanju novega odnosa s svojim partnerjem. S povrnitvijo zaupanja, ljubezni bo ponovno čustveno zadovoljstvo vašega partnerja omehčalo njegovo oziroma njeno prepričanje, da ni več poti naprej.
Z našim Coachingom se boste lahko naučili kako se odmakniti od vlog oče - mati in s tem povezanih stalnih zadolžitev ter se ponovno naučila kako vzpostaviti ljubeč odnos pozabljenih vlog fanta in punce.

Coaching za ohranitev partnerstva je namenjen parom, ki so se odtujili drug od drugega in želijo ponovno začutiti občutek zaljubljenosti in predanosti drug drugemu.

Za dober odnos morajo biti prisotna iskrena čustva, ki se izražajo v zaupanju, ljubezni, spoštovanju in predanosti.
Ko vstopamo v odnose in kakšni so posledično odnosi je odvisno kakšni smo po osebnosti in kako samega sebe doživljamo. Zato vsak partnerski odnos ni enak. Vsak primer partnerskega odnosa je edinstven.
Našli ste edinstvenega partnerja za vas. Ko ste se poročili, ste ustvarili vajin odnos v želji po srečnem in večnem partnerstvu. Sčasoma ste prenehali graditi na vajinih skupnih pričakovanjih in pričeli primerjati vajin zakon s sosedovim ali pa vašega partnerja z drugim, kar je nesmiselno.
Pri coachingu za ohranitev partnerstva upoštevamo vajino edinstvenost in vama svetujemo kako ponovno nadgraditi vajin odnos, da bo ponovno našel svoj smisel.
Na začetku reševanja vajinega odnosa bomo najprej proučili ali so zaupanje, ljubezen, spoštovanje in predanost še prisotni v vajinem partnerstvu. V nadaljevanju bomo gradili na vzpostavitvi takšnega vajinega partnerstva, kot ga želita zgraditi in presega tistega, ki sta ga imela.

Coaching se razlikuje od svetovanja, kjer gre pogosto le za poskus odprave trenutne težave in vrnitev v predhodno situacijo, kot je bila do tedaj. Ko partnerji postanejo nezadovoljni v partnerstvu, nimajo velike želje zgolj po odpravi težav in se vrniti v star način življenja, želijo si novega in svežega zagona v svojem dotedanjem odnosu.
To je mogoče za vaše partnerstvo ponovno vzpostaviti in to je tisto, kar lahko vi in vaš partner skupaj zgradita na coachingu za ohranitev partnerstva.

Lahko imate boljši zakon in zato vam ni treba, kot pravijo, trpeti. Če ste kot večina ljudi, ste že prebrali veliko knjig in ogromno nasvetov ter si ogledali video nasvete, kako izboljšati vaš zakon, žal pa ste dosegli le majhen ali sploh nikakršen napredek pri izboljšanju vašega zakona. To je iz razloga, zaradi katerega veliko parov obupa in prične misliti, da je njihov zakon brezupen. Ne obupajte. Coaching bo prinesel novo življenje v vaš zakon, s tem ko vam bo ponudil nove načine za pozitivno ustvarjanje spoštovanja in zaupanja.
Coaching za ohranitev partnerstva ni neka vsemogoča formula, ki bo rešila vse vaše probleme, medtem ko boste spali. To se dogaja le v pravljicah. Prava rešitev za ohranitev zakona zahteva aktivno sodelovanje. Razlog, da je moj coaching za ohranitev partnerstva tako uspešen, je da se prepričam, da pravilno napredujete. V partnerju ponovno vzpodbudite željo, da z vami dela, kot si vi želite in zaslužite. Vaš coaching je prilagojen vaši situaciji. Ne boste dobili univerzalnega pristopa, splošnega treninga z zrcalnim poslušanjem ali da bi morali zgolj govoriti. Prav nasprotno, vi in vaš partner ter jaz bomo delali kot tim, da bomo iskali točno to, kar potrebujete za izboljšanje vašega zakona. Moje stranke rade delajo z menoj in jaz obožujem delo z njimi.
Na podlagi naših izkušenj smo prišli do spoznanja, da je najbolj uspešen pristop delo na vaši partnerjevi želji, da je z vami, da vas ima rad in da prisrčno ravna z vami. To je pozitiven pristop k k ohranjanju zakonov, ki je zelo uspešen. Če ste iskali dober način za ohranitev zakona, potem boste uživali v delu, ki ga bomo počeli skupaj. In ni se vam treba bati nobenih nizkih udarcev vašega partnerja.

Si želite ponovno srečen zakon? 

Začnite zdaj. Naročite se na posvet.

Comments are closed.